Перейти до основного вмісту
UGF

Чекаємо вас сьогодні о 19:00 на лекції "Creating The Next-Generation Risk Management Framework", яку проведе виконавчий директор Інституту стратегічного управління ризиками (Лондон, Великобританія) ДЕВІД РУБЕНС.

У вас є можливість взяти участь у лекції та поставити запитання спікеру в чаті англійською мовою, зайшовши на сторінку лекції через власний кабінет за посиланням.

Нагадуємо, що лекцію можна слухати в оригіналі (англійською) або з синхронним перекладом на українську мову, обравши канал трансляції самостійно.

Після відвідування лекції можна згенерувати сертифікат про участь самостійно у власному кабінеті протягом 3 днів після її завершення. 


УВАГА! Якщо маєте бажання отримати сертифікат, то перегляд лекції необхідно здійснювати лише на платформі UGF у власному кабінеті, не переходячи по прямому посиланню Zoom. У разі якщо берете участь у лекції через мобільний телефон, просимо бути уважним та переконатися, що слухаєте лекцію на платформі UGF та не приймати пропозицію перейти в свій Zoom аккаунт.

До зустрічі на лекції!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності