Перейти до основного вмісту
Лодзький університет розпочинає прийом документів на семестрове навчання в зимовому семестрі 2024/25

Шановні студенти!
Лодзький університет (м. Лодзь, Польща) розпочинає прийом документів від студентів нашого університету на семестрове навчання в зимовому семестрі 2024/25 н.р. (період: з 01.10.2024 до 15.02.2025 рр.) у рамках програми прямої мобільності (Direct Mobility). Ця програма вже багато років користується успіхом з-поміж студентів багатьох факультетів ЧНУ.

Зацікавленим студентам, середній бал успішності яких становить не менше 4.0, потрібно зареєструватись у відділі міжнародних зв’язків [email protected] (у гугл-формі ТУТ коректно вказати необхідні особисті дані) та заявити таким чином про бажання брати участь в обміні. Координатор від ЧНУ 24.04.2024 р. безпосередньо подасть кандидатури наших студенів до ЛУ (Лодзький університет розглядатиме тільки підписані координаторами від ЧНУ документи студентів).

Після цього студенти отримають інформацію від наших колег з Лодзького університету, щоб зареєструватися на інтернет-сторінці (при цьому в аплікаційній формі обов’язково вказати про потребу в гуртожитку).

Усі зареєстровані студенти мають отримати номінацію (підписаний директором інституту / деканом / заступником декана свого факультету Learning Agreement), в якому має бути реальна відповідність предметів і кредитів (27-30 кредитів) у ЛУ та ЧНУ.

Претенденти мають бути номіновані нашим університетом до 24 квітня 2024 р. Після цього виключно для номінованих студентів упродовж 1 травня ‒ 4 червня 2024 р. буде відкрита система реєстрації на навчання за програмою мобільності.

Перелік предметів, які пропонує ЛУ, можна знайти за посиланням.

Необхідні документи перед початком навчання:

  1. Підписані координаторами (завідувачем кафедри, деканом, університетським координатором) від ЧНУ оригінали документів, а саме: Learning Agreement (кількість кредитів має бути не меншою 27), Application Form, Accommodation Request. Тільки після цього документи можна завантажити в систему.

Необхідні документи після приїзду до Лодзького університету:

  1. Паспорт з навчальною візою на період перебування протягом семестру.
  2. Страховий поліс, який покриває амбулаторне лікування на весь термін перебування в ЛУ.
  3. Оригінали документів (Learning Agreement, Application Form, Accommodation Request).
  4. 1 фотографія для студентського квитка.

Додаткова інформація:
Номінація та реєстрація
Програма навчання та курси
Координатори мобільності
Додаткова інформація для студентів
За консультаціями звертайтесь до координатора програми: [email protected] 

PL LODZ01 Info Sheet 1.2024

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності