Перейти до основного вмісту
5 онлайн-стипендій на навчання у весняному семестрі 2024 року

Призначення стипендії

Стипендії присуджуються в рамках програми DAAD «Ukraine Digital: Ensuring student success in during crise» у співпраці з факультетом іноземних мов Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Метою є надання можливості (внутрішнім) українським студентам-біженцям брати участь в онлайн-навчанні в Україні.

Які умови я маю виконати?

  1. Ви є студентом факультету іноземних мов ЧНУ в Чернівцях або пов’язані з ним через рідний український університет.
  2. Ви перебуваєте в кризовій ситуації, наприклад: вам довелося залишити свій дім в іншому місті України через війну або ви виїхали з Чернівців, щоб навчатися онлайн у безпечному місці.
  3. Ви перебуваєте на вищому етапі навчання (принаймні 3-й курс бакалавра чи магістра).
  4. Ваша академічна успішність принаймні задовільна.

Що я отримую?

  1. 200 євро на людину/місяць (тривалість: 1 березня 2024 р. – 30 червня 2024 р.)
  2. 5 стипендій для таких напрямів навчання: (1) викладання іноземних мов, (2) переклад і (3) філологія (німецька/англійська мова)

Документи для подання заявки

  1. CV німецькою або англійською мовами
  2. Виписка оцінок з ЧНУ та/або рідного українського університету
  3. Мотиваційний лист англійською або німецькою мовами, в якому ви описуєте своє походження біженця, своє економічне становище та конкретно пояснюєте, чому без стипендії ви не мали б змоги навчатися.

Кінцевий термін подання заявки та процес відбору 8 березня 2024 року.

Будь ласка, надсилайте документи електронною поштою з вкладенням у форматі PDF до відома команди міжнародного офісу ЧНУ на електронну адресу: [email protected]. Відбір буде проведено спільною українсько-німецькою відбірковою комісією під час онлайн-групової співбесіди у другій половині лютого – на початку березня 2024 року.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності