Перейти до основного вмісту
Зустріч на тему викладання історії за реформою НУШ

Відкрита зустріч з Іванною Коберник на тему «Викладання історії за стандартами реформи «Нова українська школа»: досвід проєкту «Залишаємось з Україною».

Іванна Коберник – співзасновниця ГО «Смарт освіта», консультантка зі стратегічних комунікацій. Радниця міністрів освіти Лілії Гриневич (2016 – 2019) і Анни Новосад (2019 – 2020). Співавторка Концепції реформи шкільної освіти «Нова українська школа». Співавторка Комунікаційної стратегії МОН 2017 – 2020 рр.

Найвідоміші проєкти:

  • ГО «Смарт освіта» – сайт про шкільну освіту «Нова українська школа», який має 580 тис. відвідувачів на місяць. Проєкт «Залишаємось з Україною» – онлайн заняття для школярів 5 – 11 класів з української мови, літератури та Історії України (охоплено близько 2 тис. дітей).
  • Проєкт «Вчися вухами» – аудіо уроки для 5 – 11 класів, доступні на всіх подкаст платформах.

Зустріч відбудеться 2 травня о 10:00 в аудиторії імені М. Грушевського (33) факультету історії, політології та міжнародних відносин, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Захід проводиться за підтримки Кафедри історії України Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та Ради молодих вчених при Чернівецькій обласній військовій адміністрації.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності