Перейти до основного вмісту
Змагання з волейболу «Кубок студмістечка з волейболу 2024»

11 квітня на території Спортивного майданчика Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича між здобувачами вищої освіти, які проживають в гуртожитках, відбулися спортивні змагання з волейболу «Кубок студмістечка з волейболу 2024». Організаторами заходу виступили адміністрація студмістечка, Профспілкова організація студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та факультет фізичної культури та здоров’я людини.

Організація заходу була здійснена з метою актуалізації потреби традиційності проведення масових змагань з волейболу як ефективного засобу гармонійного розвитку особистості та удосконалення гармонійного розвитку особистості та удосконалення  спортивного потенціалу студентів, які проживають в гуртожитках університету.

Змагання з волейболу між студентами, які проживають в гуртожитках, стали першими з 2011 р. Участь в них взяли 9 збірних команд (5 команд хлопців та 4 - дівчат).

Перед початком змагань до учасників та присутніх з вітальним словом звернулися заступник директора студмістечка з виховної роботи Тарас П’ятничук, заступник декана факультету фізичної культури та здоров’я людини з навчально організаційної роботи Андрій Молдован, який виступив на змаганнях як Головний суддя, а також завідувачка гуртожитку №5 Наталія Хавруняк.

За підсумками змагань серед хлопців І місце посіла збірна команда гуртожитку №4. Друге місце виборола збірна гуртожитку №2. Серед дівчат перемогу здобула збірна команда гуртожитку №3. Друге місце посіла команда гуртожитку №2.

Низький уклін та безмежна вдячність нашим Захисникам та Захисницям за можливість проводити такі заходи та залучати молодь до здорового способу життя.

Переглянути фото та відео можна за посиланням.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності