Перейти до основного вмісту
Зі світлим святом Великодня!

Дорога університетська родино!

Сердечно вітаю з Христовим Воскресінням — найвеличнішим християнським святом, що символізує оновлення світу, відродження людського духу, перемогу світла над темрявою, добра над злом. Це воістину благословенний день, що дарує кожному з нас надію на краще прийдешнє, надихає на благородні справи та добрі вчинки, додає впевненості й непохитного завзяття, єднає у щирій молитві за перемогу України в жорстокій російсько-українській війні.

У торжестві великоднього вітання «Христос Воскрес! Воістину Воскрес!» бажаю вам, дорогі колеги, студенти, співробітники, випускники, роботодавці, міцного здоровʼя, життєдайного оптимізму й чудового настрою! Нехай Великдень дасть змогу, попри тяжкі випробування, що випали на долю нашої держави у XXI ст., насолодитися неповторним затишком рідної оселі й сповна відчути духовну спорідненість із батьківською домівкою! 

Хай ваші серця наповнюються світлою радістю Пасхальних днів, добром і щирістю! Нехай великодній передзвін, духмяна паска й барвисті писанки принесуть в оселю злагоду і спокій, а неповторна весняна краса української землі окриляє на нові освітньо-наукові проєкти, професійні звершення, цікаві плани й позитивні новини! Рясних вам Божих благословінь, непересічних успіхів, великої любові та квітучого щастя під мирним небом України!

Ректор Роман Петришин

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності