Перейти до основного вмісту
Завершилися онлайн-курси підвищення кваліфікації молодих вчених та викладачів

З 15 по 19 квітня відбулися онлайн-курси підвищення кваліфікації на тему «Інновації в освіті: професійний бренд викладача-науковця», ініційовані Радою молодих вчених Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Цьогорічні учасники курсів прослухали серію лекцій, взяли участь у практичних заняттях та дискусіях. Під час навчання вони здобули цінні знання та навички, необхідні для успішної викладацької та наукової діяльності. Учасники мали можливість взаємодіяти в інтерактивному режимі, щоб удосконалити свою педагогічну майстерність, дізнатися про інноваційні методи викладання, ознайомитися з процесом створення тестів, оволодіти сучасними методиками обробки даних, включаючи штучний інтелект та машинне навчання. Також вони поглибили свої знання з управління робочим часом, інклюзивної освіти в вищій школі, аналізу етико-психологічних принципів ефективної взаємодії в колективі та основних особливостей наукометричних баз, зокрема Scopus.

Після завершення курсів учасники виконали кваліфікаційні завдання, які були представлені під час публічного захисту, та отримали сертифікати.

Рада молодих вчених щиро висловлює подяку всім, хто виявив інтерес та приєднався до курсів підвищення кваліфікації «Інновації в освіті: професійний бренд викладача-науковця».

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності