Перейти до основного вмісту
Відбувся міжвузівський семінар на тему "Інформаційна діяльність місцевого самоврядування"

10 квітня в режимі онлайн відбувся міжвузівський практичний семінар «Інформаційно-аналітичний супровід діяльності органів місцевого самоврядування: сучасні реалії та можливі рішення» для студентів-магістрантів і бакалаврів кафедри політології та державного управління, кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і кафедри політології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Запрошеними спікерами були:

  • Галина Мельничук (заступниця начальника інформаційно-аналітичного відділу Чернівецької обласної Рада);
  • Сергій Бостан (радник Чернівецького міського голови, директор департаменту розвитку міської ради);
  • Михайло Мосора (молодший науковий співробітник Навчально-наукового Центру «Карпатський інститут аналітики»). 

Учасники семінару з цікавістю слухали запрошених експертів-практиків: задавали їм актуальні питання, активно дискутували. Участь у семінарі взяли представники кафедри політології, зокрема її завідувач, гарант ОП «Державна служба» проф. Анатолій Круглашов, гарант ОП «Менеджмент політичної діяльності» проф. Віра Бурдяк, доцент Сергій Швидюк. Захід вправно модерував доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних комунікацій Іван Осадца. Кафедра міжнародних відносин була представлена також її завідувачем д.політ.н. Віталієм Макаром і проф. Володимиром Фісановим.

Проявлений учасниками до міжвузівського семінару інтерес зрозумілий, адже кожен громадянин зустрічається повсякденно з діяльністю органів місцевого самоврядування, а тому розмова про інформаційно-аналітичний супровід їх роботи не залишала байдужими. Вона ж виявила увагу слухачів до питань розвитку міст Чернівців та Івано-Франківська, обох сусідніх областей та органів місцевого самоврядування країни в цілому в умовах її європейської інтеграції та широкомасштабної війни росії проти України.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності