Перейти до основного вмісту
Відбулася зустріч із сучасною українською письменницею

11 квітня на філологічному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулася зустріч із сучасною українською письменницею Тетяною Бондарчук. 

Авторка презентувала збірку оповідань «Шлях додому». Книга написана під час повномасштабного вторгнення. В ній письменниця розказує, як війна змінює взаємини, описує глибину і різносторонність стосунків, любов і взаємоповагу людей. За словами Тетяни, «слово є способом пережити війну», тож кожне оповідання, вміщене в збірку, є переплетенням її власного досвіду та авторської уяви. 

Ініціаторка зустрічі — випускниця філологічного факультету Марина Горбатюк, яка і виголосила вступне слово на цій події.  Модераторкою презентації виступила Марія Воротило. 

Зустріч з письменницею велась у форматі питання-відповідь, тож всі охочі змогли поставити свої запитання. До активного обговорення долучилися всі студентки, що завітали на зустріч, зокрема, ставила цікаві питання й пані Марія. 

На завершення Тетяна Бондарчук зачитала оповідання зі збірки, яке вразило слухачів та продемонструвало всю глибину і чуйність її творів, які, беззаперечно, знаходять свого читача серед молоді.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності