Перейти до основного вмісту
Участь викладачів у «Міжнародному тижні Островець Свєнтокшиський»

З 15 по 19 квітня завідувач кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій д.політ.н, Віталій Макар та доцент Іванна Макух-Федоркова взяли участь у «Міжнародному тижні Островець Свєнтокшиський 2024», програмі на підтримку найближчого сусіда Польщі − України, яка відбулася в Університеті прикладних наук імені Юзефа Голуховського в Островцю Свєнтокшиському в рамках програми академічної мобільності Еразмус +. 

Під час «Міжнародного тижня» представлена презентація про Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, а також виступи з доповідями: Віталія Макара на тему «Біженці з України внаслідок російської агресії» та Іванни Макух-Федоркової «Смислові війни сучасності: інструменти впливу та шляхи протидії». 

Це був цікавий досвід обміну та дебатів про освіту, культуру, економіку та сучасний міжнародний ринок праці. Окрема увага була присвячена викликам, котрі виникли перед сучасною Україною в умовах російської агресії.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності