Перейти до основного вмісту
Участь студентів в освітньому заході «Табір підприємництва»

21 березня здобувачі освітньо-професійних програм «Економіка та організація бізнесу», «Управління персоналом та економіка праці», «Менеджмент туристичної індустрії» взяли участь в освітньому заході «Табір підприємництва», який відбувся у місті Львів. 

Від Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича виступило 7 команд, які мали можливість представити власні напрацювання бізнес-ідей та отримати практичні поради від бізнес-менторів.

Під час освітнього заходу кожен учасник отримав сертифікат про успішне завершення курсу, три команди отримали бонусні грошові винагороди, а також велику кількість позитивних вражень від спільної роботи. 

Надалі всіх учасників чекає наполеглива праця! Оскільки, згідно «Дорожньої карти» реалізації проєкту «Відновлення через соціальне підприємництво» від ГО «Джуніор Ачівмнт Україна» наступним етапом для здобувачів освіти буде презентація проєктів командами.

Варто зазначити, що участь студентів у заході «Табір підприємництва» - це унікальна можливість здобути знання з підприємницької діяльності, опанувати актуальні навички вирішуючи практичні завдання під наставництвом професіоналів-практиків та отримати стартовий капітал для апробації власної ідеї.

Відповідальними викладачами які працювали над підготовкою команд були доцентки економічного факультету, кандидатки економічних наук Любов Водянка, Наталя Філіпчук, Валентина Підгірна, Наталя Стахова.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності