Перейти до основного вмісту
Тренінг з розбудови університетських спільнот в рамках консорціуму UNITA

20-21 березня в університеті Сарагоси (Іспанія), що є партнером нашого університету в консорціумі UNITA, відбулася серія тренінгів для працівників, що залучені до виконання конкретних напрямків роботи консорціуму – формування механізмів ефективності здійснення освітньої та наукової мобільності здобувачів освіти та науково-педагогічних працівників: «UNITA Training – Building University Community». 

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича був представлений під час основних заходів та подій керівницею проєктного офісу «UNITA Project Office», доценткою кафедри філософії та культурології Іриною Горохолінською та комунікаційною менеджеркою «UNITA Project Office», фахівчинею відділу міжнародних зв’язків Ольгою Созонтовою.

Протягом двох днів відбулися інтенсивні обговорення найкращих практик віртуальної мобільності, впровадження інтенсивних програм мобільності (літніх та зимових шкіл) з поєднанням онлайн та офлайн форматів роботи, мікрокредитних освітніх програм мобільності та традиційних форм Erasmus співпраці між університетами-партнерами. 

Окрім того, важливою темою обговорення була ідея Rural Mobility, яка спрямована на співпрацю університетів із місцевими громадами та розширення горизонтів дослідження унікальності регіонів в яких розміщені університети, що членами спільноти UNITA.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності