Перейти до основного вмісту
Бізнес-інкубатор

30 травня відбувся пітчинг бізнес-ідей перед представниками бізнесу: Клубом підприємців Буковини, CBG, LBC, бізнес-клубом Rist, бізнес-клубом Inside, ІТ кластером ком'юніті, бізнес-клубом IGEN, представниками банківських установ і грантових фондів.

В рамках проекту БІЗНЕС-ІНКУБАТОР INNOVATION CHALLENGE протягом 2,5 місяців реалізовувалась програма, яка включала 23 заняття з 33 спікерами, з яких 23 були представниками бізнесу.

20 студентів впевнено виступили та презентували свої захоплюючі бізнес-ідеї перед вимогливими акулами бізнесу. Цей досвід надав їм цінних навичок і вражень, а також відкрив нові можливості для майбутньої кар'єри в сфері підприємництва.

Також в рамках заходу відбувся нетворкінг та мистецький захід, який пройшов в університетському парку. У приємній атмосфері підприємці та студенти насолоджувалися музикою, розмовами і солодкими цукерками. Цей момент релаксу додав ще більше натхнення і позитивних емоцій.

Учасники, які презентували свої бізнес-ідеї, отримали дипломи.

Пишаємось нашими студентами та бажаємо їм подальших успіхів у реалізації своїх ідей та планів! 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності