Перейти до основного вмісту
Перша річниця від дня запуску нового сайту нашого університету

Рівно рік тому розпочав свою роботу новий веб-сайт Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, який став одним з модерних кроків уперед для навчального закладу. Протягом останнього року цей сайт перетворився на більш цікаву, доступну та зручну платформу, що стала не лише джерелом інформації для студентів і співробітників, а й активним центром комунікації та розвитку нашої університетської спільноти. Легкість навігації та зрозумілість інтерфейсу роблять сайт дуже привабливим для користувачів будь-якого рівня технічної підготовки. Крім того, новий сайт наділений рядом нововведень, які значно покращили його роботу та доступність для студентів і співробітників.

До наповнення нового веб-сайту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича доклали зусиль чимало структурних підрозділів, що вкотре підтверджує нашу потужну командну роботу.

З нагоди цього важливого дня, ми раді представити вам 10 цікавих фактів про те, як сайт відзначився за рік свого існування.

1. За досить короткий час було проіндексовано сторінки веб-сайту. Пік пов'язаний зі вступною кампанією. Далі прослідковується поступовий ріст, це досягається не лише за рахунок системи, але і завдяки наповненню.

Перша річниця від дня запуску нового сайту нашого університету

2. Позитивним є той факт, що кількість сторінок в індексі росте, але ще є і не проіндексовані сторінки, адже процес оновлення пошукового індексу займає певний час.

Перша річниця від дня запуску нового сайту нашого університету

3. Показники на всіх платформах. 

Факт 3

4. Додані метадані після запуску.

Факт 4

5. Новий веб-сайт дозволяє користувачам бачити додаткову інформацію в пошуку, коли є метадані.

Факт 5

6. Зовнішні посилання як правило створюються користувачами. Цікаве спостереження - відносно нещодавно була запущена англійська версія сайту, але вже набралося всього 271 зовнішнє посилання. Це є досить позитивний момент, адже ми прагнемо презентувати діяльність для ширшої аудиторії. Внутрішні посилання формуються автоматично і можна бачити позитивні показники.

Факт 6

7. Топ-10 сторінок, які найбільше переглядалися за рік. 

факт 7

8. Топ-10 запитів у пошуку Google.  

Факт 8

9. Географія країн відвідувачів сайту досить широка. Використання багатомовності сайту розширить її ще більше.

Факт 9

10. Спостерігається ріст аудиторії завдяки цікавому контенту.

Факт 10

Ми щиро вдячні всім за підтримку та допомогу в розвитку сайту Чернівецького національного університету. Сподіваємось, що співпраця буде тільки покращуватись, а рейтинги - зростатимуть ще більше. 

Якщо у вас є ідеї, коментарі, побажання, чи новини, які можуть покращити наповнення нашого сайту, то просимо надсилати їх на пошту відділу комунікацій та брендингу університету [email protected].

Команда розробників:

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності