Перейти до основного вмісту
Лекції нашого викладача для Української академії лідерства

Українська академія лідерства має знані та вагомі досягнення у розвитку неформальної освіти в нашій державі для молоді віком від 16 до 20 років. Вона готує її для мотивованої та усвідомленої діяльності на користь українського суспільства та держави.

Багато років її національним лектором є професор Анатолій Круглашов, зав. кафедри політології та державного управління, директор НДІ європейської інтеграції та регіональних досліджень ЧНУ імені Юрія Федьковича. Нещодавно його знову запросили виступити перед студентами УАЛ з циклом лекцій з проблематики європейської інтеграції.

Перший день лекцій – 11 квітня був проведений наживо у львівському осередку. Наступні, через щільний графік лектора, в режимі онлайн для львівського та ужгородського осередку. Під час спілкування лектор висвітлив історичні етапи формування проєктів європейської єдності, розвиток процесів європейської інтеграції та найголовнішу увагу приділив наближенню і завданням щодо повноцінного входження України в ЄС. Співпраця зі слухачами була активною та зацікавленою, відритою для глибоких дискусій.

Після отримання знань щодо розвитку та функціонування ЄС, студенти вирушили в пізнавально-інформаційний тур до його країн, де будуть поширювати знання про боротьбу України проти російського агресора та підтримувати методами публічної дипломатії наші зусилля щодо набуття повноцінного членства в ЄС і НАТО.

Лекція на тему Неформальна освіта: європейські шанси для української молоді
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності