Перейти до основного вмісту
«How well we know English» / «Wie gut wir Deutsch können»

Викладачами кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів у рамках 70-річного ювілею (до 70-річчя) Факультету іноземних мов Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з 15 по 19 квітня був проведений тиждень іноземних мов для студентів юридичного, економічного, філологічного факультетів, факультету педагогіки, психології та соціальної роботи, факультету фізичної культури та здоров’я людини.

Впродовж тижня студенти були активними учасниками різноманітних заходів: конкурсів, дебатів, брейн-рингів, круглих столів, метою яких було навчити студентів самостійно мислити; підвищувати пізнавальний інтерес до навчання; розвивати логічне мислення і мовлення, ерудицію, творчі здібності, кмітливість, спостережливість, допитливість, цікавість; виховувати сміливість суджень, уміння висловлювати власну думку. Дух здорового змагання та поринання в культуру країн, мову яких вивчають студенти, були невід’ємною частиною цих заходів та чудовим стимулом і поштовхом покращувати знання з іноземних мов.

Створено умови для самовираження студентів як в інтелектуальному, так і в емоційному планах. В цілому, тиждень іноземної мови дозволив активізувати діяльність студентів, стимулювати їх подальшу роботу, придбати нові та вдосконалювати вже набуті навички самостійної роботи. Цей період став одним з цікавих епізодів студентського життя, насичений різноманітними подіями, які сприяють розвитку інтересу до вивчення іноземних мов.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності