Перейти до основного вмісту
День відкритих дверей ФІПМВ

Привіт, абітурієнте!

21 квітня об 11:00 факультет історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відкриває для Тебе свої двері!

● Хочеш фахово займатися вивченням сторінок української та всесвітньої історії? Знати, як розвивалася людська цивілізація впродовж історичних епох? Розуміти, як сформувався сучасний світ із його досягненнями та проблемами? Знати, де міф, а де захована істина? Значить, Тобі судилося стати істориком! Ми навчимо шукати причинність, взаємозв’язок та наслідки подій минулого, їх вплив на теперішнє і майбутнє. Не дозволь нікому стерти наше минуле, вивчай його та будуй майбутнє!

● Мрієш передавати історію наступним поколінням, пояснювати важливість знання про історію? Тоді Тобі варто обрати спеціальність «Середня освіта. Історія». Школа і вчителі – це історія про «разом», «задля» і «майбутнє», це коли «кожен день – нове життя»! Кар'єра вчителя може розвиватися щонайменше у чотирьох напрямах: адміністративному, менторському, науковому та підприємницькому. Від тебе залежить зростання дитини як особистості та вмотивованість учня. Ти впливаєш на зміни в країні та суспільстві. Ти відчуваєш себе частинкою величезного потужного механізму, який здатен змінити історію.

● Цікавишся сучасними міжнародними відносинами, зовнішньою політикою України та Європейського Союзу? Бажаєш отримати знання у сфері сучасної дипломатії в інформаційну добу? Мрієш вільно спілкуватися іноземними мовами? Прагнеш набути знань та вмінь інформаційно-аналітичної діяльності? Приєднуйся до творчого кола студентів-міжнародників! Ти будеш формувати сучасну європейську політику України, долучишся до нової української дипломатії та інформаційно-комунікативної діяльності в регіонах Прикордоння!

● Цікавишся аналітикою, публічною політикою та політичними комунікаціями, плануванням та проведенням виборчих і рекламних кампаній, політичним маркетингом, менеджментом партійної та громадської діяльності? Хочеш дізнатися чому демократія – найкраща форма правління, а Європейський Союз – простір успіху? Прагнеш стати громадським чи політичним лідером, працювати в аналітичних структурах органів національної безпеки, державної влади, місцевого самоврядування? Мрієш про фах політичного аналітика, журналіста, координатора виборчих процесів, політичного експерта? Тоді будемо раді бачити Тебе в колі студентів-політологів, які мають активну громадянську позицію та долучені до формування стратегії розвитку громади, регіону, держави та Європи.

День відкритих дверей – чудова можливість дізнатися все про особливості вступної кампанії 2024 р. та специфіку освітніх програм факультету. У Тебе буде нагода пройтися коридорами нашого корпусу, відвідати кафедри та познайомитися з викладачами факультету, поспілкуватися з нашими студентами!

Чекаємо на тебе!

День відкритих дверей ФІПМВ
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності