Перейти до основного вмісту
День відкритих дверей 2024

14 квітня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбувся День відкритих дверей! Цього року захід охопив все більші масштаби та більшу кількість абітурієнтів, в порівнянні з минулими роками. В Мармуровій залі нашої Alma mater було представлено всі факультети та навчально-наукові інститути. Представники відділу міжнародних зв’язків консультували вступників про можливості міжнародної академічної мобільності студентів та навчання по програмі подвійних дипломів. Інформацію про особливості вступу до ЗВО у 2024 році надавали представники Приймальної комісії. Вступники разом із батьками могли підійти до столиків та поспілкуватися з відповідальними представниками навчальних підрозділів стосовно навчання, вступу та студентського життя. 

Також упродовж дня у Блакитній та Червоній залах відбувалися зустрічі-презентації з представниками навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів, факультету педагогіки, психології та соціальної роботи, економічного та географічного факультетів, факультету математики та інформатики, факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва.

Про умови вступу до Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у 2024 році, терміни подання заяв та інші особливості для абітурієнтів у Червоній залі розповів відповідальний секретар Приймальної комісії. Загалом було проведено 2 зустрічі на цю тему. Їх відвідало декілька сотень зацікавлених осіб.

На початку дійства з вітальним словом до абітурієнтів, батьків та всіх гостей звернувся ректор нашого університету Роман Петришин, який висловив свою щиру вдячність присутнім за візит та надію на те, що кожен знайде всі відповіді на запитання та обере для здобуття вищої освіти саме наш університет, адже він є одним з провідних закладів вищої освіти України, що підтверджують результати низки національних та міжнародних рейтингів, сформованих професійними експертними групами. 

Відвідувачі Дня відкритих дверей мали змогу також оглянути виставку навчального обладнання, студентських робіт, приладів, устаткування та макетів, які були представлені на заході.

Для того, щоб майбутні першокурсники могли відчути атмосферу студентського життя в університеті, Центр культури і дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича організував благодійний квартирник і ярмарок з солодощами та hand made виробами біля центрального входу в університет. До ярмарку також долучилися факультет педагогіки, психології та соціальної роботи, відділ з виховної роботи та гуманітарної освіти й відділ комунікацій та брендингу. Запрошеними гостями на квартирник був музичний гурт Zadora band. Загалом під час Дня відкритих дверей їм вдалось зібрати 22 790 грн. Зібрані кошти будуть використані на обладнання для обслуговування зброї для окремого відділу прикордонної служби типу «С», м. Чернівці та випускника факультету фізичної культури та здоров‘я людини - Михайла Волошенюка.

Загалом, за час роботи, захід відвідало близько 1 400 абітурієнтів та їх батьків. Щиро віримо, що ця подія спонукатиме вступників обрати саме Чернівецький національний університет для навчання.
Обирай кращих! Навчайся у кращих! Будь кращим!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності