Перейти до основного вмісту
Благодійний концерт з нагоди Міжнародного дня театру

27 березня з нагоди Міжнародного дня театру Центр культури і дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича організував благодійний концерт для Чернівецького комунального центру соціального обслуговування "Турбота" та Чернівецького обласного товариства політв'язнів та репресованих.

Впродовж заходу учасники презентували театралізовану постановку, пісні, вірші, гуморески, танці, гру на музичних інструментах та багато іншого. Виконавці ділились своїми досягненнями у різних видах мистецтв з глядачами.

Захід засвідчив багатство та життєдайність нашої культури. Вкотре переконавши нас у тому, що наша мова, пісні та традиції житимуть вічно.

Висловлюємо щиру подяку театральній студії «Маска», вокальній студії «Роси», танцювальному ансамблю «Дотик», учаснику оркестру «Барви Карпат» Дмитру Юрчаку та легендарному дуету братів Дворських.

Сердечно дякуємо Центральному палацу культури за гостинність та постійну співпрацю. Також вдячні всім, хто завітав на захід та долучився до благодійної справи.

Концерт мав і благодійну мету за результатами якої учасники змогли допомогти у зборі коштів на автомобіль для 80 ОДШБ.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності