Перейти до основного вмісту
Благодійний концерт «Студенти для 80 ОДШБ» відбувся

28 квітня на вул. О. Кобилянської відбувся черговий благодійний концерт Центру культури і дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У концерті, крім наших вихованців, також взяли участь: співачки Колоритна та Олена Василович, студенти кафедри музики факультету педагогіки, психології та соціальної роботи університету, вокальна студія «Іскра» (керівник Олеся Франків) та Сергій Гаджа. 

Кошти збирали на автозапчастини та ремонт авто для 80 ОДШБ. Підсумок: 14 500 грн. 

Для діток та сімей Центр культури і дозвілля студентів організував благодійний ярмарок з тістечками, пасочками, книгами та виробами хенд-мейд. Також висловлюємо вдячність Чернівецькій обласній раді, Олександру Білоусу та ТМ «Сито» за те, що долучилися до ярмарку. 

Партнерами заходу були: Чернівецька обласна рада, Департамент соціальної політики ЧМР, Управлінню молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації, Молодіжний центр «Резиденція молоді», Гончаренко центр Чернівці, Профспілкова організація студентів, Студентський парламент.

З інформаційною підтримкою допомогли: Молодий Буковинець, Медіаплатформа «Шпальта», PEREVAL.  

Дякуємо всім, хто долучився! Спільними зусиллями наближаємо перемогу!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності