Перейти до основного вмісту
Академічна мобільність політологів й управлінців

Сучасні студенти вирізняються своєю активною громадянською позицією та прагненням якомога швидше й повніше опанувати фахові компетенції, необхідні їм та нашій державі вже сьогодні. Адже війна поставила перед усіма нами завдання, що потребують швидких й ефективних рішень із врахуванням регіональних особливостей України.

З огляду на це кафедрою політології та державного управління було запропоновано можливість академічної мобільності для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності №281 «Публічне управління та адміністрування» освітньо-професійної програми «Державна служба» та спеціальності 052 Політологія освітньо-професійної програми «Менеджмент політичної діяльності» першого курсу денної форми навчання разом з ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

За погодженням з двома завідувачами партнерських кафедр професорами Анатолієм Круглашовим та Анатолієм Ключковичем академічна мобільність також поширюється на студентів бакалаврату УжНУ. Організаційну координацію реалізації цього виду мобільності забезпечує доцент кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Наталія Нечаєва-Юрійчук.

З квітня по травень студенти кафедри навчатимуться разом зі своїми колегами з Ужгорода, опановуючи окремі модулі курсів «Управління територіальними громадами» (ПУА) та «Регіональна політика та місцеве самоврядування» (Політологія) в режимі онлайн. 

Це перший подібний досвід на відповідних освітніх програмах. Після її проходження та спільного аналізу отриманих результатів партнерськими ЗВО подальшою перспективою є налагодження й розвиток даного напрямку.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності