Перейти до основного вмісту
ERASMUS+ до Університету Вітовта Великого м. Каунас (Литва)

Відкрито конкурс на подання заявок в рамках програми ERASMUS+ до Університету Вітовта Великого м. Каунас (Литва) на осінній семестр 2023-2024 року.

Участь у конкурсі можуть взяти студенти 2-х, 3-х курсів бакалаврської програми, студенти, які навчаються на 1-му курсі магістерської програми (якщо тривалість навчання на магістратурі складає 2 роки) та аспіранти.

Кількість місць: 1 стипендія на 4 місяці.

У конкурсі можуть взяти участі студенти та аспіранти всіх факультетів та інститутів, чиї спеціальності є наявні в університеті, що приймає.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

  • бути студентом/аспірантом вищевказаних інститутів/ факультетів денної форми навчання;
  • володіти англійською мовою, не нижче рівня B2;
  • мати високі академічні показники.

Необхідні документи (всі документи подаються АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ для студентів та аспірантів):

  • CV (Europass);
  • копія першої сторінки закордонного паспорту;
  • мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 стор. у форматі А4);
  • план навчання в Університеті Вітовта Великого (Learning Agreement for Studies), підписаний у декана/заступника декана з міжнародної діяльності відповідного факультету/інституту та начальником ВМЗ;
  • виписка з оцінками та кредитами з кожного предмету (Transcript of Records) та переклад англійською мовою, завірений у відділі міжнародних зв'язків;
  • довідка про навчання та переклад англійською мовою, завірений у відділі міжнародних зв'язків;
  • офіційний сертифікат про підтвердження знання англійської мови - не нижче рівня B2 (TOEFL, IELTS тощо (надається перевага) або сертифікат, виданий відділом міжнародних зв'язків*);
  • план дослідження (тільки для аспірантів).

*Для тих, хто не має жодного із згаданих сертифікатів на знання англійської мови, є можливість отримати його в ЧНУ. Для цього необхідно завчасно зареєструватися за посиланням. Дату та місце проведення тесту буде повідомлено пізніше. Звертатися просимо тільки тих, хто володіє англійською мовою вище середнього рівня.

Документи надсилаються до 04 червня 2023 року у сканованому PDF-форматі окремими файлами у порядку згідно з вимогами (архів формату RAR або ZIP, розмір файлу не повинен перевищувати 15 мб) електронною поштою на адресу відділу міжнародних зв'язків [email protected].  

Тема листа повинна бути вказана англійською мовою: VYTAUTAS_MAGNUS_UNIVERSITY _ПРІЗВИЩЕ_ІМ'Я_ФАКУЛЬТЕТ.

Будь-які документи, надіслані після вказаного терміну, не будуть прийняті до розгляду.
Протягом тижня кандидатам буде повідомлено про те, чи їх кандидатура згідно з всіма вимогами мобільності була номінована як кандидат від ЧНУ для участі в стипендіальній програмі. Ті учасники, які не отримали офіційне повідомлення, будуть вважатися такими, що не пройшли відбір.


Детальна інформація про Університет Вітовта Великого за посиланням.

У разі виникнення питань звертайтеся за електронною адресою [email protected] з поміткою VYTAUTAS_MAGNUS_UNIVERSITY. У листі вкажіть, будь ласка, Ваше ім'я, факультет, курс та спеціальність і сформулюйте питання, яке Вас цікавить.

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності