Перейти до основного вмісту
ERASMUS+ STUDENT CfA: Університет Лотарингії (м. Мец, Франція) на осінній семестр 2023/24

Участь у конкурсі можуть взяти студенти 2-х, 3-х курсів бакалаврської програми та студенти, які навчаються на 1-му курсі магістерської програми, аспіранти 2-го, 3-го року навчання.

У рамках проєкту участь у конкурсі можуть взяти студенти факультету математики та інформатики (лише магістранти та аспіранти), факультету іноземних мов (іноземна мова – французька), економічного факультету (спеціальність «Менеджмент»).


Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

  • бути студентом/ аспірантом денної форми навчання;
  • володіти французькою мовою не нижче рівня В2;
  • мати високі академічні показники.

Необхідні документи (всі документи подаються АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ):

  • CV (Europass);
  • копія першої сторінки закордонного паспорту;
  • мотиваційний лист (максимальний обсяг - 1 стор. у форматі А4);
  • офіційний сертифікат про підтвердження знання французької мови не нижче рівня B2;
  • довідка про навчання, котра перекладається самостійно англійською мовою та завіряється у ВМЗ (подати необхідно як копію оригіналу, так і переклад);
  • виписка з оцінками та кредитами з кожного предмету (Transcript of Records), яка перекладається самостійно англійською мовою та завіряється у ВМЗ (додаток до диплому бакалавра для студентів-магістрів) (подати необхідно як копію оригіналу, так і переклад).

Документи надсилаються до 30 квітня 2023 року у сканованому PDF-форматі окремими файлами у порядку згідно з вимогами (архів формату RAR або ZIP, розмір файлу не повинен перевищувати 15 мб) електронною поштою на адресу відділу міжнародних зв'язків ([email protected]).

Тема листа повинна бути вказана англійською мовою: ERASMUS_PLUS_UNIVERSITY_OF_LORRAINE _ПРІЗВИЩЕ_ІМ'Я_ФАКУЛЬТЕТ.

Будь-які документи, надіслані після вказаного терміну, не будуть прийняті до розгляду.

Протягом тижня кандидатам буде повідомлено про те, чи їх кандидатура згідно з всіма вимогами мобільності студентів була номінована від ЧНУ для участі в стипендіальній програмі. Учасники, які не пройшли відбір, не отримують жодного повідомлення.

Детальніша інформація ТУТ

У разі виникнення запитань звертайтеся за електронною адресою [email protected] з поміткою ERASMUS_UNIVERSITY_OF_ LORRAINE. У листі вкажіть, будь ласка, Ваше ім'я, факультет, курс та спеціальність і сформулюйте питання, яке Вас цікавить.

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності