Перейти до основного вмісту
Майстер-клас

На факультеті фізичної культури та здоров‘я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича провели благодійний майстер-клас для дітей-переселенців до Міжнародного дня захисту дітей.

Організаторами заходу є факультет фізичної культури та здоров’я людини, Асоціація випускників університету, кафедра практичної психології, громадська організація «МОЛОДЬ. НАУКА. СПОРТ. ЗДОРОВИЙ РУХ УКРАЇНИ», благодійний фонд «Карітас Чернівецької Єпархії».

Мета заходу полягає у відзначенні Міжнародного дня захисту дітей, удосконаленні дозвілля дітей шляхом формування навичок здорового способу життя, прищепленні загальнонаціональних цінностей та психологічному розвантаженні дітей у складних для них умовах.

У церемонії відкриття взяли участь: декан факультету фізичної культури та здоров’я людини Ярослав Зорій, голова Асоціації випускників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Юрій Мосейчук, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, майстер спорту з художньої гімнастики Олена Мороз, кандидат наук з фізичного виховання та спорту Світлана Дудіцька, голова громадської організації «МОЛОДЬ. НАУКА. СПОРТ. ЗДОРОВИЙ РУХ УКРАЇНИ» Ярослав Галан, керівник дитячого центру «Карітас Чернівці» Іванка Нагірняк.

У ролі волонтерів до проведення заходу долучилися студенти факультету фізичної культури та здоров‘я людини спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».

Майстри спорту з художньої гімнастики Єлизавета Мойсеєнко та Валентина Мислива виступили з показовим номером, а кандидати в майстри спорту з карате, призери чемпіонату України Нікіта Гулін та Гліб Ломовацький презентували виступ з карате, під час якого показали основи цього виду спорту.

Олена Мороз провела руханку для дітей-переселенців. Руханка наповнила дітей веселою та енергійною атмосферою.

Світлана Дудіцька провела естафети, під час яких діти відчули командний дух, позмагалися, отримали позитивні емоції та незабутні враження.

Вправи на психологічне розвантаження та когнітивно-поведінкові процеси провели кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри практичної психології Валентина Радчук, кандидат психологічних наук, доцент Тетяна Канівець, кандидат психологічних наук, доцент Марина Чорней та кандидат політичних наук, доцент Галина Фесун. Ці вправи дали змогу дітям відволіктися від подій сьогодення, відчути підтримку та розслаблення.

Усі учасники отримали пам‘ятні подарунки та медалі, які свідчать про участь у заході.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності