Перейти до основного вмісту
Імпреза вдячності на підтримку родин загиблих Героїв «Сльоза і меч»

У неділю Святої Трійці, 4 травня, благодійним фондом «Фундація Флоріум» в смт. Глибока на полі півоній відділом мобілізаційної роботи Чернівецької міської ради було проведено імпрезу вдячності на підтримку родин загиблих Героїв «Сльоза  і меч».

На неї була запрошена народна аматорська чоловіча хорова капела «Дзвін» ім. Т. Стінкового викладачів, співробітників та студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича на чолі з художнім керівником та диригентом, лауреатом літературно-мистецьких премій ім. С. Воробкевича, М. Черемшини – Любомиром Равлюком.

picsart_23-06-09_14-45-10-139

 

Пряма мова учасника хорової капели «Дзвін» Дмитра Павлюка: «Дяка організаторам за запрошення, оскільки хорова капела «Дзвін» постійно долучається до суспільно-політичних подій краю та вшанування загиблих у російсько-українській війні. Даний захід «Сльоза і меч» показав родинам загиблих, що жертва їх рідних не є марною. Людина живе доти, поки живе пам'ять про неї».

 

 

В програмі капели «Дзвін» прозвучали стрілецькі, пісні УПА, обробки відомих українських та буковинських композиторів та Любомира Равлюка. Капела виконала ряд хорових творів патріотичного характеру, а на кінець заспівали гімн-славен «Ще не вмерла Україна».

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності